Tanfolyamok, képzések

Önhipnózis Tanfolyam

önhipnózis tanfolyam

 Önhipnózis tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék megtanulni, hogy hogyan használhatják fel saját tudatalattijukban rejlő erőforrásaikat ahhoz, hogy

  • változtassanak rossz szokásaikon,
  • megtanuljanak ellazulni és levezetni a stresszt,
  • fejlesszék képességeiket, és
  • boldogabb, teljesebb, sikeresebb életet éljenek.

Bővebben Önhipnózis tanfolyamunkról >>

 

Hipnózis, Hipnoterápia tanfolyamok

Hipnózis tanfolyamaink a teljesen kezdő szinttől a haladó terápiás szintig egy átfogó képzési programot nyújtanak, mely a hipnoterápia leghatékonyabb módszereit foglalja magában a pozitív változások és az eredmények elérését célozva.

Képzésünk 5 tanfolyamból épül fel úgy, hogy a tanfolyamok egyre mélyebb tudást nyújtanak a hipnózis, hipnoterápia területén, megvalósítva azt is, hogy az egyes tanfolyamok önmagukban is hasznosítható tudást adnak, így a résztvevők az elsajátított módszereket, elveket már az első tanfolyamok után is fel tudják használni a változtatásra, önmaguk és mások segítésére.

Tanfolyamainkon az elméleti oktatás, az instruktor bemutatói és terápiás videók elemzése mellett páros, illetve kis csoportos gyakorlatok segítségével a résztvevők megtanulják önmagukat és másokat hipnotizálni.

A hipnózis technikái mellett a hallgatók megtanulhatják a tudatalatti programozásának hatékony módszerét, valamint az analitikus hipnoterápia eszközeit, melynek segítségével felfedhetik az önszabotáló tudatalatti programok gyökerét, hogy megváltoztathassák a destruktív, negatív mintákat.

Hipnózis tanfolyamainkat azoknak ajánljuk, akik

  • a hipnózissal, hipnoterápiával komolyan, akár önálló szakmaként kívánnak foglalkozni,
  • a hipnózist a jelenlegi szakmájukban kívánják felhasználni (pl. coach-ok, tanácsadók, edzők, orvosok, fogászati asszisztensek, természetgyógyászok, spirituális tanácsadók, …), vagy
  • a hipnózist egyéni céljaikhoz szeretnék felhasználni (például önfejlesztés, célok elérése, hatékony önprogramozás, vagy egyéb személyes érdeklődés).

Bővebben Hipnózis tanfolyamunkról >>

 

hipnózis tanfolyam